Rozmowy przy kawce o wszystkim i o niczym |
|
| Pogaduchy tych co zostali,a spać nie mogą... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Bellinda
Liczba postów : 200 Join date : 19/04/2012 Age : 36
| Temat: Pogaduchy tych co zostali,a spać nie mogą... Pią Maj 25, 2012 9:11 am | |
| Za duzo stron na poprzednim temacie... Co tam u tych co zostali? U mnie lipa.Badzo mnie poirytowały dzis pewne osoby,no ale cóz,nic na to nie poradzę. Miłej nocy | |
| | | Bellinda
| | | | MarmoladA
Liczba postów : 348 Join date : 20/04/2012 Age : 35
| Temat: Re: Pogaduchy tych co zostali,a spać nie mogą... Pią Maj 25, 2012 10:21 am | |
| Hej Bell Co się stało.. tym razem tu? Parę dni mnie nie ma i już Armagedon? Ja zabiegana... troche deprecha.. zmęczenie ale ide do przodu Umowilam sie na wizyte u psychologa. W domu wzgledny spokoj.. Czas leci. | |
| | | Bellinda
| Temat: Re: Pogaduchy tych co zostali,a spać nie mogą... Pią Maj 25, 2012 12:41 pm | |
| A widzisz Mario... Tak to bywa...Ktoś sie z kims pokloci i juz foch na caly swiat Oczywiście żartuje.Jak ktoś chce odejść to nikt nikogo nie zatrzymuje....Ale szkoda Ja zostaje Mario.Wal jak w dym | |
| | | MarmoladA
Liczba postów : 348 Join date : 20/04/2012 Age : 35
| Temat: Re: Pogaduchy tych co zostali,a spać nie mogą... Pią Maj 25, 2012 10:20 pm | |
| - Bellinda napisał:
- A widzisz Mario...
Tak to bywa...Ktoś sie z kims pokloci i juz foch na caly swiat Oczywiście żartuje.Jak ktoś chce odejść to nikt nikogo nie zatrzymuje....Ale szkoda Ja zostaje Mario.Wal jak w dym zdziwiłam się.. nikt chyba ot tak sobie nie odchodzi... martwiłam się ehh Co o Ciebie? U mnie zakręcenie na uczelni W domu tata sie piekli, że siedze tylko w papierach Sfera emocjonalna - gdyby nie koniecznosc uczenia się to całe dnie myslałabym o P. | |
| | | go?ciówa Gość
| Temat: Re: Pogaduchy tych co zostali,a spać nie mogą... Sob Maj 26, 2012 12:44 pm | |
| Bellinda, ale jaja )))))))))bylam teraz na kamerkach i tak sie usmialam:)))))facet z jakąś laską sobie tworzyli dialog seskiiii a ja ją przegoniłam facetowi:)))))))))))))))))))no cos tam musze robic skoro mnie nie wypiszą.A jak juz zostalam tam zaproszona to sie tam trochę powygłupiam i ponabijam ))matko jakie tam naiwne dziewuchy są niektóre;P pozdrawiam:) |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pogaduchy tych co zostali,a spać nie mogą... | |
| |
| | | | Pogaduchy tych co zostali,a spać nie mogą... | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|