pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 14 Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

kafeteria
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

pogaduchy tych co spać nie mogą...

5 posters

Strona 14 z 23 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Next

Go down

pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 14 Empty Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...

Pisanie  MarmoladA Sro Maj 09, 2012 9:53 am

trzeba wyrzucić emocje...

ale ja radzę też byś pomyślała trochę o sobie... tak egoistycznie-dopieszczeniowo... Zrób coś co lubisz. Może jakaś nowa sukienka, fryzura.. lub po prostu dzień dla siebie.
MarmoladA
MarmoladA

Liczba postów : 348

Powrót do góry Go down

pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 14 Empty Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 9:56 am

MarmoladA napisał:trzeba wyrzucić emocje...

ale ja radzę też byś pomyślała trochę o sobie... tak egoistycznie-dopieszczeniowo... Zrób coś co lubisz. Może jakaś nowa sukienka, fryzura.. lub po prostu dzień dla siebie.
Tak Marmoladka,dobra mysl-pojde do fryzjera Cool i kupie sobie białą bluzeczkę-lubie ten kolor Cool Very Happy

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Bellinda Sro Maj 09, 2012 9:57 am

Ja właśnie zrobię cos dla siebie...
Lece na spacer z moim nowym kolegą Razz
Bywajcie,później zajrze Very Happy
Bellinda
Bellinda

Liczba postów : 200

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 9:58 am

Jutro będę świetować moj dzisiejszy dzien zwyciestwa nad tym skurwysynem ktory mnie tylko kręcil zebym mu pozyczala kase.

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  MarmoladA Sro Maj 09, 2012 9:58 am

dondi napisał:
MarmoladA napisał:trzeba wyrzucić emocje...

Tak Marmoladka,dobra mysl-pojde do fryzjera Cool i kupie sobie białą bluzeczkę-lubie ten kolor Cool Very Happy

Wink dobrze będzie
MarmoladA
MarmoladA

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 9:59 am

Bellinda napisał:Ja właśnie zrobię cos dla siebie...
Lece na spacer z moim nowym kolegą Razz
Bywajcie,później zajrze Very Happy
Bellinda a ja mam do Ciebie tez maly romans ale to potem jak wrocisz.

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  MarmoladA Sro Maj 09, 2012 10:01 am

Nowy kolega... Belll... będziesz opowiadać ze szczegółami?
MarmoladA
MarmoladA

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 10:06 am

Bellinda nie marnuje czasu i mysli o sobie-tak powinno być bo czlowiek to tylko dla innych zyje a o sobie nie pomylsi.Jak czlowiek sam o siebie sie nie zatroszczy to nikt sie nie zatroszczy Razz Rolling Eyes

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 10:11 am

wiecie co mnie dzisiaj tak zagotowało?
Przyszedl mi pod sklep P i najpierw mi gadal o milości i takie tam a potem mnie zapraszal na komunię do swojej chrzesniaczki i wiecie jak zakonczyl tę rozmowę?
Zgadnijcie Razz

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  MarmoladA Sro Maj 09, 2012 10:12 am

dondi napisał:wiecie co mnie dzisiaj tak zagotowało?
Przyszedl mi pod sklep P i najpierw mi gadal o milości i takie tam a potem mnie zapraszal na komunię do swojej chrzesniaczki i wiecie jak zakonczyl tę rozmowę?
Zgadnijcie Razz

pożycz na papierosy...
MarmoladA
MarmoladA

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 10:12 am

To jego magiczne słowo-POZYCZ mi na te komunie-no kużwa jak ja to uslyszlam to sie zagotowalo we mnie tak ze juz nie wytrzymalam Shocked Exclamation

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 10:13 am

Marmoladka,papierosy to byla norma u niego ze mialam mu kupowac Shocked

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  MarmoladA Sro Maj 09, 2012 10:15 am

dondi napisał:To jego magiczne słowo-POZYCZ mi na te komunie-no kużwa jak ja to uslyszlam to sie zagotowalo we mnie tak ze juz nie wytrzymalam Shocked Exclamation

o żesz.. to już bezczelność...

Dla mnie to nie chłop... normalnie bezpłciowiec...

Pożyczać od kobiety?

Jak już to on Ci góry kwiatów powinien kupować.. a nie mącić Ci w głowie.

Choćby był Adonisem... nie ma sensu o nim myśleć.
MarmoladA
MarmoladA

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 10:18 am

Tak Marmoladka,
kochanie kochaniem,seks seksem ale teraz tak mysle ze ten seks nie jest warty tego zeby tak cierpiec i byc oszukiwana i manipulowana.

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 10:20 am

Niech wypierdziela ode mnie z tym swoim seksem-juz mi zbrzydl seks z nim jak pomysle o tym co mi zrobił.

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 10:22 am

a te jego slowa-ach żaluję dondi ze Ci tyle krzywdy zrobilem ......ach te jego wypociny a na koncu to magiczne slowo-pożycz albo -kupisz mi,brrrrrrr jaka ja jestem zla-nawet nie masz pojęcia jak bardzo teraz go nienawidze.

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 10:30 am

a wiesz co jest Marmoladka najgorsze?
że P zawsze mowil tak-no dondi nie drocz sie ze mną bo i tak wiem ze mi pozyczysz-ty zawsze sie najpierw denerwujesz a potem pozyczysz jak Cie proszę-
no kużwa Marmoladka-ciśnienie by ci nie podskoczylo? affraid

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 10:33 am

ile to zlowiek musi sie sparzyc zeby nie podchodzic wiecej do ognia..................

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 10:35 pm

Cześć Wam Smile

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Sro Maj 09, 2012 11:05 pm

mialam dobry humor-do teraz Neutral
Znowu mi zadzwonil P-ten czlowiek to sie chyba nie odczepi ode mnie Neutral
Zaczął coś tam gadac-nawet nie wiem co by byl pijany -rozłączylam się.
Ręce mi się zatrzęsły jak go uslyszalam znowu-mam go dosyć!

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Bellinda Czw Maj 10, 2012 12:51 am

Hej Dondi Smile
Mysle,ze jeszcze troche za wczesnie...Nie powinnas w ogole odbierac jego telefonow
Bellinda
Bellinda

Liczba postów : 200

Powrót do góry Go down

Pisanie  MarmoladA Czw Maj 10, 2012 2:42 am

dondi napisał:mialam dobry humor-do teraz Neutral
Znowu mi zadzwonil P-ten czlowiek to sie chyba nie odczepi ode mnie Neutral
Zaczął coś tam gadac-nawet nie wiem co by byl pijany -rozłączylam się.
Ręce mi się zatrzęsły jak go uslyszalam znowu-mam go dosyć!

Dondi nie odbieraj od niego telefonów. odrzucaj.
A jak przyjdzie - nie gadaj z nim...

Wykorzystywał Cię.

Niech się pocałuje w nos. Powiedz mu, że Ty sponsor nie jesteś.
MarmoladA
MarmoladA

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Czw Maj 10, 2012 8:20 am

Haj Cool
Swiętuję dzisiaj Very Happy

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Czw Maj 10, 2012 8:21 am

mam do wyboru i do koloru:
1.Cin Cin
2.czekoladowka Very Happy
a może na zmiane???hi Twisted Evil

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Czw Maj 10, 2012 8:34 am

żebym tylko na małe koteczki nie nadepnęła,kurcze mam ich 4 i wyłażą już wszędzie a jak chodze po domu to musze uwazac na nie zeby ich stopą nie potraktować,hi

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 14 z 23 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: