pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

kafeteria
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
kafeteria

Rozmowy przy kawce o wszystkim i o niczym

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

pogaduchy tych co spać nie mogą...

Go down 
5 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next
AutorWiadomość
MarmoladA

MarmoladA

Liczba postów : 348

pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Empty
PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimePon Maj 14, 2012 10:04 am

do jutra.. Ide spac. Rano dalsze kucie...

ps: Dondi, zgodzisz sie byc moim królikiem doświadczalnym?

Potrzebuje kobiety-matki do wywiadu narracyjnego... Wink))))))))))))))))))
Powrót do góry Go down
ptasiek

ptasiek

Liczba postów : 86

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimePon Maj 14, 2012 10:43 am

To chyba kryzys wieku sredniego to co przechodze... Dobranoc. Ja tez ide spac.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimePon Maj 14, 2012 11:18 am

ptasiek napisał:

Carlo Strengera: „ Daj sobie szansę na zrewidowanie swoich wyborów życiowych, żebyś mógł wykorzystać swoją wiedzę o sobie i przeżywać życie głębiej, niż do tej pory. To właśnie wiek średni może być okresem, w którym naprawdę spełnisz swoje marzenia, ponieważ teraz znasz sam siebie dużo lepiej.”
Warte zapamiętania................ Neutral
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimePon Maj 14, 2012 11:21 am

MarmoladA napisał:

królik doświadczalny? Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimePon Maj 14, 2012 11:22 am

kużwa,nie umiem zasnać..........
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimePon Maj 14, 2012 11:31 am

Kryzys wieku średniego to ja będę przechodzić w wieku 50 lat-tak myśle.Po pięćdziesiątce to czlowiek mysli juz o wykupieniu miejsca na cmentarzu Rolling Eyes a znając życie to ja będę sie tu męczyc na tym swiecie długooooo-diablicy do ziemi nie biorą Wink
pocieszam się tym że co mnie nie zabije to wzmocni Smile
Powrót do góry Go down
ptasiek

ptasiek

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimePon Maj 14, 2012 8:59 pm

A ja dzisiaj stwierdzilem ze biore wreszcie sprawy w swoje rece... Ogarne to wszystko wokol siebie. Wystartuje z projektami ktore mam w glowie, zadbam o przyjazna przestrzen wokol, pouregolwuje zaleglosci...
No... do konca tygodnia, zamiezam sie przeformatowac na lepsze Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 5:46 am

ptasiek napisał:
A ja dzisiaj stwierdzilem ze biore wreszcie sprawy w swoje rece... Ogarne to wszystko wokol siebie. Wystartuje z projektami ktore mam w glowie, zadbam o przyjazna przestrzen wokol, pouregolwuje zaleglosci...
No... do konca tygodnia, zamiezam sie przeformatowac na lepsze Smile
ptasiek,
a ja nie wiem czy do końca tygodnia dożyję Wink Smile
Wiesz ptasiek,to niezly pomysl z ogarnięciem wszystkiego wokół siebie-ja tez chyba o tym pomysle.Sęk w tym ze ja nie umiem stwierdzic co dla mnie jest priorytetem nr 1.
Nie umien wytyczyc sobie konkretnego celu.Chwytam to co mam w zasięgu-nie robie planów i żyje z dnia na dzień-ostatnio to na niczym mi nie zależy i wszystko mi przeszkadza-takie lekkie znużenie-w ogóle to ja juz sobie zdalam sprawe z jednej rzeczy-moje marzenia nigdy sie nie spelnia..........
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 6:54 am

.....a planować?ja?nie No
jakoś sobie dozyje do tej starosci potem dam sie spalic i słuchy o mnie zaginą Razz
skoro moje zycie jest do dupy-bo nie czuję się spełniona-na dodatek szybko czas leci a jak patrze wstecz to jestem zla na siebie ze nie wykorzystalam lepiej mojego mlodego wieku...........
teraz to juz pies pogrzebany i trzeba myslec o spokojnej starości........... Neutral bo lata lecą do przodu a nie do tylu........
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 7:01 am

miłości i tak nie znajdę........mam faceta w domu i szukam milosci-ale paradoks-co nie?
czasem czuje ze on mi przeszkadza bo gdybym nie miala go to bym szybciej znalazla milosc ale mam lęki ze nowy facet np tylko na poczatku bedzie ok a potem okaże sie knurem tak jak P..........
jestem poraniona i juz chyba nie wierze w milosc-brakuje mi tylko czasemz jakims facetem pogadac,zaprzyjaznic sie-ale i tego nie moge bo sie szybko przywiązuję.......... Neutral
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 7:39 am

Dalam na chwilę zdjecie mojej corki Smile poprawia mi to humor I love you

Ostatnio zmieniony przez dondi dnia Wto Maj 15, 2012 7:46 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 8:19 am

a teraz mam nowy emblemat Laughing taka sama marudka jak ja Wink
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 8:23 am

ptasiek napisał:

uczyłam się o tym ostatnio...

Wybierzesz stagnację czy generatywność?

Dobrze bedzie ptasiek. Chandra minie i się poukłada.
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 8:25 am

dondi napisał:
MarmoladA napisał:

królik doświadczalny? Rolling Eyes

ano królik.. ale troche z tym roboty, więc "wykorzystam" Cie innym razem jesli pozwolisz;)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 8:28 am

Marmoladka,
a przybliżysz mi temat?co to takiego wywiad narracyjny?
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 8:35 am

dondi napisał:
Marmoladka,
a przybliżysz mi temat?co to takiego wywiad narracyjny?

coś jak zwykły wywiad, ale w celach diagnostycznych - tutaj - tzn na mojej specjalnosci - do terapii rodzin.

Dana osoba - kobieta/męzczyzna - na poczatku opowiada o sobie a potem odpowiada na pewne pytania, np. o role rodzicielskie, o tożsamość jako kobieta/facet, o małżeństwo.

Potem pedagog to zbiera do kupy. Analizuje. Intrpretuje najobiektywniej jak umie odwołując się tylko i wyłącznie do słów osoby badanej.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 8:41 am

aaaa juz wiem Laughing no to powazny wywiad będzie a jak Ci zacznę marudzic to o jej...... Wink Rolling Eyes

Ostatnio zmieniony przez dondi dnia Wto Maj 15, 2012 8:42 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 8:42 am

kurcze-to dla mnie wyzwanie,hi
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 8:43 am

kurcze,jakos nie umiem sklejac dzisiaj mysli-gumuję moje zdania,poprawiam....
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 8:49 am

a ja lece spac... Brzuch mnie cos nawala ehhhhhhh

ale ogolnie dzien miałam ok - dostałam 5 z kolokwium;)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 8:52 am

a ja musze pisac HCCP do pracy-jutro mam poważny kontrol-przetrzepią mi stanowisko pracy ze aż hej-nie macie pojęcia co to znaczy audyt w mojej pracy-trzepią wszystko....przyjezdza jakas szycha z Angli z dwoma prezesami-sanepid przy nich to bajka Neutral
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 8:58 am

ostatnio np zwrocili mi uwage ze otwarte szynki nie daje na papier polpergaminowy z atestem w ladzie,ze nie pisze na szynkach daty otwarcia szynki,godziny otwarcia a za szpilka ma byc data ważnosci-kuzwa -wiecej biurokracji niz handlu Shocked na dodatek nie mialam specjalnych chusteczek do odkażania szpilek-mam przecierac szpilki co godzine a stopnie w kazdej chlodni i ladzie pisac co 3 godziny-wkurza mnie to.
A jak biore noze np do mięsa to maja miec kolor czerowony-uchwyty i czerwona deska -to tylko kilka takich uczepien........
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 8:59 am

lece do tych papierow bo jutro czeka mnie cięęęęęężki dzień.
papa Smile
Powrót do góry Go down
ptasiek

ptasiek

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeWto Maj 15, 2012 9:19 pm

MarmoladA napisał:
ptasiek napisał:

uczyłam się o tym ostatnio...

Wybierzesz stagnację czy generatywność?

Dobrze bedzie ptasiek. Chandra minie i się poukłada.

Chandra mija... Wybieram oczywiscie generatywnosc, kreatywnosc i proaktywnosc... Bierzemy sprawy w swoje rece Smile Jeszcze nie jestem taki stary zeby do grobu klasc. Jeszcze pol zycia przede mne - postaram sie nim bardziej nacieszyc niz pierwsza polowa Razz
Milego dnia wszystkim...

P.S. mamy nowego zarejestrowanego uzytkownika Smile
Powrót do góry Go down
Bellinda

Bellinda

Liczba postów : 200

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitimeSro Maj 16, 2012 1:18 am

Faktycznie-kolejny niemy obserwator...
|Oczywiście witamy z otwartymi ramionami Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 19 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

pogaduchy tych co spać nie mogą...
Powrót do góry 
Strona 19 z 23Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next
 Similar topics
-
» Pogaduchy tych co zostali,a spać nie mogą...

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
kafeteria :: Rozmowy o wszystkim i o niczym :: Hyde park...-
Skocz do: