pogaduchy tych co spać nie mogą...
5 posters
Strona 15 z 23
Strona 15 z 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...
ehh a ja miałam się tutaj żalić, że P. nie dzwoni... Pomyślałam.. a tu - telefon...
Lubię go słuchać. Ma taki niski, ciepły głos... ale ostatnio zmęczony, smutny... Już tyle się nie śmieje, nawet przy mnie...
Szkoda, że nie mogę być przy nim.
W rozmowie telefonicznej nie można wiele wyrazić... a ja zwłaszcza gubię się w słowach... Po prostu czasem gadam jak najęta, ale najczęściej mówię mało... i w sposób prosty...
No właśnie... w czasie rozmowy z P. stwierdziłam, że jest zbyt inteligentny dla mnie...
Jest wygadany, oczytany... zna się na kinie... lubi sztukę.. jazz... a ja???
Czasem milczę bo nie wiem co powiedzieć... bo nie mam takiej wiedzy... wstydzę się niewiedzy...
Nigdy nie traktował mnie gorzej. Słucha mnie z uwagą... ale różnice widać.
Jestem wiejską dziewczyną... Owszem na studiach, ale mój poziom nie jest taki jaki mógłby być.
Lubię P., UWIELBIAM go... i czekam na telefony, na jego głos... na słowa... ale brak mi pewności siebie...
Lubię go słuchać. Ma taki niski, ciepły głos... ale ostatnio zmęczony, smutny... Już tyle się nie śmieje, nawet przy mnie...
Szkoda, że nie mogę być przy nim.
W rozmowie telefonicznej nie można wiele wyrazić... a ja zwłaszcza gubię się w słowach... Po prostu czasem gadam jak najęta, ale najczęściej mówię mało... i w sposób prosty...
No właśnie... w czasie rozmowy z P. stwierdziłam, że jest zbyt inteligentny dla mnie...
Jest wygadany, oczytany... zna się na kinie... lubi sztukę.. jazz... a ja???
Czasem milczę bo nie wiem co powiedzieć... bo nie mam takiej wiedzy... wstydzę się niewiedzy...
Nigdy nie traktował mnie gorzej. Słucha mnie z uwagą... ale różnice widać.
Jestem wiejską dziewczyną... Owszem na studiach, ale mój poziom nie jest taki jaki mógłby być.
Lubię P., UWIELBIAM go... i czekam na telefony, na jego głos... na słowa... ale brak mi pewności siebie...
MarmoladA- Liczba postów : 348
dondi napisał:mam do wyboru i do koloru:
1.Cin Cin
2.czekoladowka
a może na zmiane???hi
czekoladówka?
Świętuj, a i owszem, ale z główką... trzeźwą
Ja rzadko piję... Okazyjnie lampka wina jak się trafi.
Wódki nie lubię. Ewentualnie likier... ale u mnie nikt likieru nie pije z kolei.
Piwa nie lubię.
Marmoladka,
Ja tez nie mam wiedzy i tym sie nie ma co przejmować-naprawdę-fajnie jak facet więcej gada-ja przynajmniej tak lubie-nie wiem jak Ty.....
Ja tez nie mam wiedzy i tym sie nie ma co przejmować-naprawdę-fajnie jak facet więcej gada-ja przynajmniej tak lubie-nie wiem jak Ty.....
Go??- Gość
Marmoladka,ja tylko obalę pół litra czekoladowki i jak grzeczna dziewczynka pójdę potem spać
Ja jestem grzeczna jak pije i to tylko okazjonalnie a dzis jest taka okazja
poza tym byl dzis dzien matki pienięznej-dostalam jałmużne i sie cieszę,hi
Ja jestem grzeczna jak pije i to tylko okazjonalnie a dzis jest taka okazja
poza tym byl dzis dzien matki pienięznej-dostalam jałmużne i sie cieszę,hi
Go??- Gość
ach Marmoladka,
ja nie wiem co się dzieje ostatnio ze mną.............
ja nie wiem co się dzieje ostatnio ze mną.............
Go??- Gość
a ja sie teraz zastanawiam nad tym koszem forumowym-albo mam zwidy albi nie-raz jest a raz go nie ma o co chodzi z tym koszem ?wie kto?
Go??- Gość
dondi napisał:Marmoladka,
Ja otaczam się ludźmi, którzy dużo mówią... bym ja nie musiała sie produkować hahaha
I to takich, którzy przy tym gadulstwie nie mają poczucia, że są nieomylnym bóstwem.
Mam problem z komunikacją. Często. Słucham wybornie... ale nie lubię komentować, nie zawsze wiem jak, nie zawsze mam odwagę lub nie mam potrzeby... Zdarzały się dnie, że przez cały dzień na uczelni mówiłam tylko cześć i ew. odpowiadałam na zadawane mi pytania... a tak - nic.
Lubię, gdy P,. mówi... bo mówi dojrzale, inteligentnie, bardzo świadomie... BARDZO ŚWIADOMIE... Jest obyty. Bywał w znanych miejscach, towarzystwo wyższe... ale przy tym jest bardzo poukładany. Dla mnie wyrozumiały... Czasem czuję się jak blondynka - ale to nie wynika z tego jak on mnie traktuje, tylko z moich wyobrażeń... a często tak mam, że dopowiadam sobie scenariusze opinii innych o mnie...
Mam niskie poczucie wartości i to mnie ogranicza.
Ale jak P. mówi, choć nie rozumiem połowy słów... gdy mówi, kolana mi miękną... a usta układają się w uśmiech...
Martwie się trochę - jest taki jakiś przybity... Pewnie nie mówi mi wszystkiego...
też bym się napiła dziś.. Zakręcona jestem. duzo do zrobienia a nie moge sie ogarnąć...
Jeszcze mały chory... Nastraszył mnie...
Wykończony jest. Wymioty, biegunka ustały... ale kurde... idzie spać... a jak wstaje to tak jakby dalej spał... ale na jawie... Płacze, krzyczy... Niby odpowiada na pytania, słyszy... ale płacze, majaczy coś..
Jeszcze mały chory... Nastraszył mnie...
Wykończony jest. Wymioty, biegunka ustały... ale kurde... idzie spać... a jak wstaje to tak jakby dalej spał... ale na jawie... Płacze, krzyczy... Niby odpowiada na pytania, słyszy... ale płacze, majaczy coś..
Marmoladka,
wiesz ,ja tez mialam niskie poczucie poczucie wartości a najwiecej go mialam jak mialam ponizej 20 lat-faceci mnie nie chcieli bo nie dawalam im tego na co liczyli-no wiesz-moje kolezanki to mialay powodzenie bo dawaly dupe a ja bylam zawsze porządna dziewczyna z poczuciem humoru.
Widzisz nawet Damian mi ostatnio powiedzial ze ja nie chcoialm seksu i dlatego nie chcial byc ze mną bo chcial sie wyszumiec.
Ja mialam duzy biust -no i mam i to go pociągalo ale niestety ja jak mialam 18 lat nie dawalm nikomu mojego tylka.Zawsze mylslaam -co jest nie tak ze mną ze faceci mnie nie chca-moje kolezanki byly wyrywane na seks a ja ?nie chcialam seksu i przez to nie maialam powodzenia-na dodatek moj rocznik to rocznik gzdie na 5 dziewczym w mojej miejscowosci przypadal jeden facet-to byl czas wyjazdow do rajhu-pelno koich kolegow powyjezdzalo i nie bylo facetow....a ja szukalam prawdziwej milosci ale jej nie znalazlam-wiec postanowilam miec jako pierwszego kasanowe i nie zaluje nawet tego...........
wiesz ,ja tez mialam niskie poczucie poczucie wartości a najwiecej go mialam jak mialam ponizej 20 lat-faceci mnie nie chcieli bo nie dawalam im tego na co liczyli-no wiesz-moje kolezanki to mialay powodzenie bo dawaly dupe a ja bylam zawsze porządna dziewczyna z poczuciem humoru.
Widzisz nawet Damian mi ostatnio powiedzial ze ja nie chcoialm seksu i dlatego nie chcial byc ze mną bo chcial sie wyszumiec.
Ja mialam duzy biust -no i mam i to go pociągalo ale niestety ja jak mialam 18 lat nie dawalm nikomu mojego tylka.Zawsze mylslaam -co jest nie tak ze mną ze faceci mnie nie chca-moje kolezanki byly wyrywane na seks a ja ?nie chcialam seksu i przez to nie maialam powodzenia-na dodatek moj rocznik to rocznik gzdie na 5 dziewczym w mojej miejscowosci przypadal jeden facet-to byl czas wyjazdow do rajhu-pelno koich kolegow powyjezdzalo i nie bylo facetow....a ja szukalam prawdziwej milosci ale jej nie znalazlam-wiec postanowilam miec jako pierwszego kasanowe i nie zaluje nawet tego...........
Go??- Gość
Nie gniewaj sie na mnie Marmoladka ze tak duzo pisze o seksie ale ja juz taka jestem-lubie seks ale nie daje tyłka bo to nie w moim stylu-chyba ze sie zakocham to wtedy tak.
Go??- Gość
ja miałam taki okres, że uważałam się za marną karykaturę kobiety... i cieszyłabym się, by jakikolwek facet zawiesił na mnie oko... ale potem... zdałam sobie sprawę, że od zawsze traktuję sprawę serio...
Chciałabym by ten pierwszy raz był z kimś kto jest dla mnie ważny, kogo kocham i kto kocha i szanuje mnie...
I to musi być facet, który mnie czymś urzeka. Nie wystarczy że jest facetem...
Może też dlatego nie pociągają mnie rówieśnicy.
A.. i nie mogę się umawiać, z gościami, którzy mówią "poszłem" bo mnie to drażni.. taka duperelka, a jednak...
Chciałabym by ten pierwszy raz był z kimś kto jest dla mnie ważny, kogo kocham i kto kocha i szanuje mnie...
I to musi być facet, który mnie czymś urzeka. Nie wystarczy że jest facetem...
Może też dlatego nie pociągają mnie rówieśnicy.
A.. i nie mogę się umawiać, z gościami, którzy mówią "poszłem" bo mnie to drażni.. taka duperelka, a jednak...
ta czekoladowka uderza do glowy,hi bekło mi sie teraz-psieprasiam
Go??- Gość
Tak Marmoladka,my z rodziny alkoholowej traktujemy związki serio bo chcemy sie uwolnic z domu-tak ja mialam.
To wlasnie traktowanie serio Damiana sploszylam go a on chcoal tylko zeby byc ze mną zeby miec od czasu do czasu seks itp jako nastolatek a ja poważnie traktowalam wszystko i to go sploszylo-tak mi powiedzial.
To wlasnie traktowanie serio Damiana sploszylam go a on chcoal tylko zeby byc ze mną zeby miec od czasu do czasu seks itp jako nastolatek a ja poważnie traktowalam wszystko i to go sploszylo-tak mi powiedzial.
Go??- Gość
Ci coś powiem Marmoladka-nie wiem czy To teraz zrozumiesz co ci napiusze ale tak bylo ze mną-mnie poczucie wartości dal Bog-od tej pory jak zaprzyjaznilam sie z Bogiem to stalam sie najszczęsliwsza osobą pod niebem bez szczęscia tu na ziemi-plugawej ziemi pelnej obludy i klamstwa.Ja poznalam Boga jak mialam 33 lata-nie i=umiem ci tego teraz opisac ale tak bylo.
Bog mnie wychowuje,karci,kocha,ostrzega a czasem puszcza do przodu zebym sie nauczyla czegos na swoich błedach.Wiem,jestem nieposlusznym fdzieckiem Bozym-czasem mam mysli grzeszne ale kocham Boga i On mnie też
Bog mnie wychowuje,karci,kocha,ostrzega a czasem puszcza do przodu zebym sie nauczyla czegos na swoich błedach.Wiem,jestem nieposlusznym fdzieckiem Bozym-czasem mam mysli grzeszne ale kocham Boga i On mnie też
Go??- Gość
Milosc Boga do mnie mnie uskrzydla,uszczesliwia i raduje,ach gdyby czlowiek tak kocha;l jak Bog..........
Go??- Gość
To On mnie zmienil na czułą,kochaną osobę,ktora wyraza swoje uczucia,to On dal mi serce mięsiste do kochania ludzi-ach a ja nie umiem znależc tu na ziemi milosci .........wykochalabym takiego czlowieka calym sercem.....
Go??- Gość
Ja chyba za duzo lampek juz wypilam-4tą sącze i gadam od rzeczy..
Go??- Gość
Ja tak bardzo chce milosci,gonie za nią i nie umiem jej miec zawsze trafiam na faceta jakiego s niedorobionego.....
Go??- Gość
W Boga wierzę. Bóg jest Miłością. Wierzę, że Ktoś jest i czuwa... Ma ten Ktoś cierpliwość do mnie... bo czasem się odwracam.. ale czuję, że On nie..
czasem coś mi umyka.. zapominam co jest ważne... a potem się wstydzę..
ale zła nie jestem...
czasem coś mi umyka.. zapominam co jest ważne... a potem się wstydzę..
ale zła nie jestem...
dondi napisał:Ja tak bardzo chce milosci,gonie za nią i nie umiem jej miec zawsze trafiam na faceta jakiego s niedorobionego.....
może nie kierujesz wzroku tam gdzie trzeba..? a miłość jest gdzieś blisko
Ja sie juz boje kierowac gdziekolwiek wzrok zeby sie nie sparzyc znowu..........
Go??- Gość
ten skurczybyk P dal mi tyle tresury ze jestem juz zmęczona kochac innego.zmęczona i bojażliwa.........
Go??- Gość
Hej laski,ja w pracy,nie moge za duzo pisac.I do dyskusji na temat Boga sie nie wlaczam,ze wzgledow osobistych
Milego wieczorku
Milego wieczorku
Bellinda- Liczba postów : 200
dobrze będzie...
Cześc BellindaBellinda napisał:Hej laski,ja w pracy,nie moge za duzo pisac.I do dyskusji na temat Boga sie nie wlaczam,ze wzgledow osobistych
Milego wieczorku
Ja juz koncze o Bogu to tylko taka wzmianka byla-nom On też jest częscia mijego zycia i stad ta wzmianka
Go??- Gość
Strona 15 z 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Strona 15 z 23
Pozwolenia na tym forum: