pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

kafeteria
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
kafeteria

Rozmowy przy kawce o wszystkim i o niczym

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

pogaduchy tych co spać nie mogą...

Go down 
5 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość

pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 8:30 am

heloł Very Happy
Dzisiaj już z uśmiechem na twarzy Very Happy
Bylam u innego lekarza(przystojnego zresztą Wink )-nie u tej rzeżniczki Shocked
Zdiagnozowal mi zapalenie kosci rzuchwy-okolice wyrwanego korzenia-to stąd ten ból.
Dostałam zastrzyk i przepisal mi antybiotyk.A jak skoncze jeść ten antybiotyk to da mi skierowanie do hirurga.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 8:36 am

kużwa ,
faceci są delikatniejsi Laughing
ale ulga-mowie Wam-jestem juz po dwoch antybiotykach i uffff-troche ból pulsacyjny czuję ale juz nie taki jak wczoraj Laughing Very Happy Very Happy Very Happy ciesze sie Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 8:43 am

ptasiek napisał:
Weteryniarz Cie szywal? O boze... Leze ze smiechu.. Chalka Very Happy
A ze dobrze pozszywal to nie dziwne - weterynarze maja chyba wiecej proktyki niz lekarze... No i ich pacjencji nie sa tacy spokojni, trzeba miec nie lada reke i oko zeby pozszywac takiego psiaka ktory sie wyrywa i patrzy tylko jak ccie tu chapnac Smile
noo dobrze pozszywoł-dobrze ze mi calej nie zszył bo dopiero by była niespodzianka-dziewictwo by mi odrosło:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

Liczba postów : 348

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:02 am

dondi napisał:
ptasiek napisał:
Weteryniarz Cie szywal? O boze... Leze ze smiechu.. Chalka Very Happy
A ze dobrze pozszywal to nie dziwne - weterynarze maja chyba wiecej proktyki niz lekarze... No i ich pacjencji nie sa tacy spokojni, trzeba miec nie lada reke i oko zeby pozszywac takiego psiaka ktory sie wyrywa i patrzy tylko jak ccie tu chapnac Smile
noo dobrze pozszywoł-dobrze ze mi calej nie zszył bo dopiero by była niespodzianka-dziewictwo by mi odrosło:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Very Happy dobre!
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:05 am

Strasznie rozproszona jestem...
Mam tyle rzeczy do zrobienia na wczoraj... ale nijak nie wychodzi.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:09 am

Hej Marmoladka Laughing
co Cie tak rozprasza??????już wiem:zakochanie Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:10 am

Człowiekowi zakochanemu przeszkadza dosłownie wszystko-a lekarstwem na to może być tylko bycie w objęciach księcia Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:15 am

Kurcze a ja dziś jakieś zboczone myśli mam -to chyba wynik postu Rolling Eyes Smile
Wiecie ze da się żyć bez seksu?da się,da-a jak Twisted Evil
tylko trzeba unikać miejsca rozpusty-internetowe-bo chcica może dać się we znaki:)))))))
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:26 am

dondi napisał:
Hej Marmoladka Laughing
co Cie tak rozprasza??????już wiem:zakochanie Twisted Evil

Wywaliło mnie... oj

Zakochanie?
Może i tak...
a raczej zastanawianie się co ma sens a co nie... To - też.

Poza tym... jest wiele we mnie emocji, myśli niepoukładanych...
Obowiązki mnie duszą...
Studiuję bo to szansa, chcę... ale czasem czuję się jak kukła którą wiele osób pociąga za sznureczki w tym samym czasie... Męczy mnie to. I dom...

Mało czasu dla siebie, a jak jest... wszystkiego się odechciewa.
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:29 am

dondi napisał:
Kurcze a ja dziś jakieś zboczone myśli mam -to chyba wynik postu Rolling Eyes Smile
tylko trzeba unikać miejsca rozpusty-internetowe-bo chcica może dać się we znaki:)))))))

Very Happy osz ty grzeszna kontemplacyjna rozpustnico!
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:30 am

Ale ja też rozproszona grzesznymi myślami... w związku z tym zakochaniem.. heh
Chociaż myśli... a co!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:31 am

Marmoladka,
Ja też mam malo czasu dla siebie.......Ty się jeszcze uczysz to juz w ogóle masz mało czasu
Ps.Jka się pisze słowo-w ogóle-razem czy osobno-zawsze mnie to zastanawia jak pisze do Was tutaj?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:33 am

MarmoladA napisał:
dondi napisał:

Marmoladka,
Powiem Ci ze niektóre grzeszki popelnia się z przyjemnością-matko co ja wygaduję dzisiaj-to chyba wynik mojkego stanu zapalnego kości rzuchwy:)))))))))))))))
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:34 am

dondi napisał:
Marmoladka,
Ja też mam malo czasu dla siebie.......Ty się jeszcze uczysz to juz w ogóle masz mało czasu
Ps.Jka się pisze słowo-w ogóle-razem czy osobno-zawsze mnie to zastanawia jak pisze do Was tutaj?

czasem mam więcej czasu a go marnuje... ehh
czasem ktos pozbawia mnie czasu... Ogółem czuję się chwilami niewolnicą... codzienności. Ale do tego chyba trzeba się przyzwyczaić...

...

w ogóle - Odzielnie Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:35 am

MarmoladA napisał:
Chociaż myśli... a co!
Marmoladka,
a tak szczerze to o czym np myslisz jak myslisz o swojej sympati?
dawaj tu bo jestem ciekawa Very Happy
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:35 am

dondi napisał:
MarmoladA napisał:
dondi napisał:

Marmoladka,
Powiem Ci ze niektóre grzeszki popelnia się z przyjemnością-matko co ja wygaduję dzisiaj-to chyba wynik mojkego stanu zapalnego kości rzuchwy:)))))))))))))))

a jakiez to grzeszki konkretnie masz na myśli...? Ciekawam się zrobiła heh
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:36 am

w ogóle - Odzielnie
Kurcze-tak też myslalam ze oddzielnie-nie dawalo mi to spokoju wiesz.
Jednak coś ze szkoly pamiętam Razz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:43 am

grzeszki?ja?
no Marmoladka,ja to mam takie fantazje w głowie ze aż.......-naprawde.
Czasem zamykam oczy i marzę............
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:45 am

dondi napisał:
MarmoladA napisał:
Chociaż myśli... a co!
Marmoladka,
a tak szczerze to o czym np myslisz jak myslisz o swojej sympati?
dawaj tu bo jestem ciekawa Very Happy

Szczerze mówiąc... długo wzbraniałam się by myśleć o nim jak kobieta o mężczyźnie...

Na początku naszej znajomości nie było mowy o randkowaniu, o flircie... absolutnie
Tylko przyjaźń.
Ale coraz częściej łapałam się na myślach... różnych Embarassed

Nadal się przed tym wzbraniam... a jak się nie wzbraniam... to są to i niewinne myśli, jak np dziś... że bardzo bardzo bardzo chciałabym by stanął za mną i mnie przytulił... tylko to...

a czasem... wiesz... mam bujną wyobraźnię..

Ale tu jeszcze dochodzi blokada psychiczna... a i niedoświadczenie.

Chcę ale jednocześnie panicznie boję się pewnych gestów, zachowań.

Niepoważne ale tak jest...

Chociażby pocałunek... Umarłabym chyba.. ze stresu;)
Bo tak dla inf. - całowałam się raz... może z 10 sekund... gdzie pamiętam tyle, że było dziwnie.. nieumiejętnie... byłam zdekoncentrowana... i się brechtałam... a i podobno lekko ugryzłam ów amanta mego... ale tego akurat ja nie pamiętam...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:51 am

fajnie to napisalas Marmoladka-tak subtelnie i prawdziwie.
Ja też bym chciala np zeby mnie ktos przytulił,objąl,posmyrał palcami po wlosach-ach .... Laughing
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:53 am

nie mowiac juz o pocalunku......
Marmoladka-jak ten Twoj facet ma być Twoj to będzie Twoj-zobaczysz Wink
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:54 am

dondi napisał:
fajnie to napisalas Marmoladka-tak subtelnie i prawdziwie.
Ja też bym chciala np zeby mnie ktos przytulił,objąl,posmyrał palcami po wlosach-ach .... Laughing

Nooo... czasem bardzo chcę by ktoś komu ufam mnie przytulił bez słów... Czasem myślę, że potrzebuję tego o wiele bardziej niż seksu Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 9:59 am

My kobitki nie egzystujemy normalnie bez takich gestow ze strony faceta-to jest jak codzienne jedzenie-jak go nie ma to czegos brak Smile
Seks -a i owszem ale to zachowanie faceta powinno decydowac o dobrym zakanczaniu przytulen seksem-ja przynajmniej bym tak chciala.
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 10:00 am

dondi napisał:
nie mowiac juz o pocalunku......
Marmoladka-jak ten Twoj facet ma być Twoj to będzie Twoj-zobaczysz Wink

Tak myślisz?

Ehhh.. Pogubiona jestem.

Chciałabym... ale czuję, że jestem trudna, niegotowa...

Zaczynamy stopniowo poruszać o tym temat... Tzn ja... on też... Ostatnio przyznał, że mu mnie brakuje... ale musi sobie pewne myśli poukładać... bo nie wie czy brakuje mu mnie jako mnie... jak człowieka... czy jak kobiety... musi ze mną porozmawiać...

Ja jestem tak zakręcona.

Dobrze się z nim czuję. Myślę o nim. Chcę się z nim spotykać.

A z drugiej strony mam tak podkopane poczucie własnej wartości... że nie dowierzam, że mógłby się poważnie mną zainteresować... a jak już, bo boję się że to skopię... prędzej czy później...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitimePią Maj 04, 2012 10:02 am

Marmoladka,
Ja mysle ze jestescie na dobrej drodze-nawet dobrze ze ostrożni jestescie-ze to wszystko jest pokolei.Takie oczekiwanie na jutro wzmacnia apetyt na drugiego czlowieka Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 8 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

pogaduchy tych co spać nie mogą...
Powrót do góry 
Strona 8 z 23Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Pogaduchy tych co zostali,a spać nie mogą...

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
kafeteria :: Rozmowy o wszystkim i o niczym :: Hyde park...-
Skocz do: