pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

kafeteria
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
kafeteria

Rozmowy przy kawce o wszystkim i o niczym

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

pogaduchy tych co spać nie mogą...

Go down 
5 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23  Next
AutorWiadomość
MarmoladA

MarmoladA

Liczba postów : 348

pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Empty
PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 8:41 am

ehh a ja miałam się tutaj żalić, że P. nie dzwoni... Pomyślałam.. a tu - telefon...

Lubię go słuchać. Ma taki niski, ciepły głos... ale ostatnio zmęczony, smutny... Już tyle się nie śmieje, nawet przy mnie...

Szkoda, że nie mogę być przy nim.

W rozmowie telefonicznej nie można wiele wyrazić... a ja zwłaszcza gubię się w słowach... Po prostu czasem gadam jak najęta, ale najczęściej mówię mało... i w sposób prosty...

No właśnie... w czasie rozmowy z P. stwierdziłam, że jest zbyt inteligentny dla mnie...
Jest wygadany, oczytany... zna się na kinie... lubi sztukę.. jazz... a ja???
Czasem milczę bo nie wiem co powiedzieć... bo nie mam takiej wiedzy... wstydzę się niewiedzy...

Nigdy nie traktował mnie gorzej. Słucha mnie z uwagą... ale różnice widać.
Jestem wiejską dziewczyną... Owszem na studiach, ale mój poziom nie jest taki jaki mógłby być.

Lubię P., UWIELBIAM go... i czekam na telefony, na jego głos... na słowa... ale brak mi pewności siebie...

Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 8:43 am

dondi napisał:
mam do wyboru i do koloru:
1.Cin Cin
2.czekoladowka Very Happy
a może na zmiane???hi Twisted Evil

czekoladówka?

Świętuj, a i owszem, ale z główką... trzeźwąWink Smile

Ja rzadko piję... Okazyjnie lampka wina jak się trafi.
Wódki nie lubię. Ewentualnie likier... ale u mnie nikt likieru nie pije z kolei.
Piwa nie lubię.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 8:44 am

Marmoladka,
Ja tez nie mam wiedzy i tym sie nie ma co przejmować-naprawdę-fajnie jak facet więcej gada-ja przynajmniej tak lubie-nie wiem jak Ty.....
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 8:47 am

Marmoladka,ja tylko obalę pół litra czekoladowki i jak grzeczna dziewczynka pójdę potem spać Very Happy
Ja jestem grzeczna jak pije i to tylko okazjonalnie a dzis jest taka okazja Twisted Evil Very Happy
poza tym byl dzis dzien matki pienięznej-dostalam jałmużne i sie cieszę,hi Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 8:57 am

ach Marmoladka,
ja nie wiem co się dzieje ostatnio ze mną.............
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:01 am

a ja sie teraz zastanawiam nad tym koszem forumowym-albo mam zwidy albi nie-raz jest a raz go nie ma Rolling Eyes o co chodzi z tym koszem ?wie kto? Laughing
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:04 am

dondi napisał:
Marmoladka,
Ja tez nie mam wiedzy i tym sie nie ma co przejmować-naprawdę-fajnie jak facet więcej gada-ja przynajmniej tak lubie-nie wiem jak Ty.....

Ja otaczam się ludźmi, którzy dużo mówią... bym ja nie musiała sie produkować hahaha

I to takich, którzy przy tym gadulstwie nie mają poczucia, że są nieomylnym bóstwem.

Mam problem z komunikacją. Często. Słucham wybornie... ale nie lubię komentować, nie zawsze wiem jak, nie zawsze mam odwagę lub nie mam potrzeby... Zdarzały się dnie, że przez cały dzień na uczelni mówiłam tylko cześć i ew. odpowiadałam na zadawane mi pytania... a tak - nic.

Lubię, gdy P,. mówi... bo mówi dojrzale, inteligentnie, bardzo świadomie... BARDZO ŚWIADOMIE... Jest obyty. Bywał w znanych miejscach, towarzystwo wyższe... ale przy tym jest bardzo poukładany. Dla mnie wyrozumiały... Czasem czuję się jak blondynka - ale to nie wynika z tego jak on mnie traktuje, tylko z moich wyobrażeń... a często tak mam, że dopowiadam sobie scenariusze opinii innych o mnie...
Mam niskie poczucie wartości i to mnie ogranicza.

Ale jak P. mówi, choć nie rozumiem połowy słów... gdy mówi, kolana mi miękną... a usta układają się w uśmiech...

Martwie się trochę - jest taki jakiś przybity... Pewnie nie mówi mi wszystkiego...
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:07 am

też bym się napiła dziś.. Zakręcona jestem. duzo do zrobienia a nie moge sie ogarnąć...

Jeszcze mały chory... Nastraszył mnie...

Wykończony jest. Wymioty, biegunka ustały... ale kurde... idzie spać... a jak wstaje to tak jakby dalej spał... ale na jawie... Płacze, krzyczy... Niby odpowiada na pytania, słyszy... ale płacze, majaczy coś..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:19 am

Marmoladka,
wiesz ,ja tez mialam niskie poczucie poczucie wartości a najwiecej go mialam jak mialam ponizej 20 lat-faceci mnie nie chcieli bo nie dawalam im tego na co liczyli-no wiesz-moje kolezanki to mialay powodzenie bo dawaly dupe a ja bylam zawsze porządna dziewczyna z poczuciem humoru.
Widzisz nawet Damian mi ostatnio powiedzial ze ja nie chcoialm seksu i dlatego nie chcial byc ze mną bo chcial sie wyszumiec.
Ja mialam duzy biust -no i mam i to go pociągalo ale niestety ja jak mialam 18 lat nie dawalm nikomu mojego tylka.Zawsze mylslaam -co jest nie tak ze mną ze faceci mnie nie chca-moje kolezanki byly wyrywane na seks a ja ?nie chcialam seksu i przez to nie maialam powodzenia-na dodatek moj rocznik to rocznik gzdie na 5 dziewczym w mojej miejscowosci przypadal jeden facet-to byl czas wyjazdow do rajhu-pelno koich kolegow powyjezdzalo i nie bylo facetow....a ja szukalam prawdziwej milosci ale jej nie znalazlam-wiec postanowilam miec jako pierwszego kasanowe i nie zaluje nawet tego...........
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:22 am

Nie gniewaj sie na mnie Marmoladka ze tak duzo pisze o seksie ale ja juz taka jestem-lubie seks ale nie daje tyłka bo to nie w moim stylu-chyba ze sie zakocham to wtedy tak.
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:26 am

ja miałam taki okres, że uważałam się za marną karykaturę kobiety... i cieszyłabym się, by jakikolwek facet zawiesił na mnie oko... ale potem... zdałam sobie sprawę, że od zawsze traktuję sprawę serio...

Chciałabym by ten pierwszy raz był z kimś kto jest dla mnie ważny, kogo kocham i kto kocha i szanuje mnie...

I to musi być facet, który mnie czymś urzeka. Nie wystarczy że jest facetem...

Może też dlatego nie pociągają mnie rówieśnicy.
A.. i nie mogę się umawiać, z gościami, którzy mówią "poszłem" Wink Rolling Eyes bo mnie to drażni.. taka duperelka, a jednak...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:27 am

ta czekoladowka uderza do glowy,hi bekło mi sie teraz-psieprasiam Rolling Eyes Laughing
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:29 am

Tak Marmoladka,my z rodziny alkoholowej traktujemy związki serio bo chcemy sie uwolnic z domu-tak ja mialam.
To wlasnie traktowanie serio Damiana sploszylam go a on chcoal tylko zeby byc ze mną zeby miec od czasu do czasu seks itp jako nastolatek a ja poważnie traktowalam wszystko i to go sploszylo-tak mi powiedzial.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:36 am

Ci coś powiem Marmoladka-nie wiem czy To teraz zrozumiesz co ci napiusze ale tak bylo ze mną-mnie poczucie wartości dal Bog-od tej pory jak zaprzyjaznilam sie z Bogiem to stalam sie najszczęsliwsza osobą pod niebem bez szczęscia tu na ziemi-plugawej ziemi pelnej obludy i klamstwa.Ja poznalam Boga jak mialam 33 lata-nie i=umiem ci tego teraz opisac ale tak bylo.
Bog mnie wychowuje,karci,kocha,ostrzega a czasem puszcza do przodu zebym sie nauczyla czegos na swoich błedach.Wiem,jestem nieposlusznym fdzieckiem Bozym-czasem mam mysli grzeszne ale kocham Boga i On mnie też Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:38 am

Milosc Boga do mnie mnie uskrzydla,uszczesliwia i raduje,ach gdyby czlowiek tak kocha;l jak Bog..........
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:40 am

To On mnie zmienil na czułą,kochaną osobę,ktora wyraza swoje uczucia,to On dal mi serce mięsiste do kochania ludzi-ach a ja nie umiem znależc tu na ziemi milosci .........wykochalabym takiego czlowieka calym sercem.....
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:40 am

Ja chyba za duzo lampek juz wypilam-4tą sącze i gadam od rzeczy.. Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:42 am

Ja tak bardzo chce milosci,gonie za nią i nie umiem jej miec Sad zawsze trafiam na faceta jakiego s niedorobionego.....
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:42 am

W Boga wierzę. Bóg jest Miłością. Wierzę, że Ktoś jest i czuwa... Ma ten Ktoś cierpliwość do mnie... bo czasem się odwracam.. ale czuję, że On nie..

czasem coś mi umyka.. zapominam co jest ważne... a potem się wstydzę..
ale zła nie jestem...
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:44 am

dondi napisał:
Ja tak bardzo chce milosci,gonie za nią i nie umiem jej miec Sad zawsze trafiam na faceta jakiego s niedorobionego.....

może nie kierujesz wzroku tam gdzie trzeba..? a miłość jest gdzieś blisko
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:47 am

Ja sie juz boje kierowac gdziekolwiek wzrok zeby sie nie sparzyc znowu..........
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:48 am

ten skurczybyk P dal mi tyle tresury ze jestem juz zmęczona kochac innego.zmęczona i bojażliwa.........
Powrót do góry Go down
Bellinda

Bellinda

Liczba postów : 200

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:49 am

Hej laski,ja w pracy,nie moge za duzo pisac.I do dyskusji na temat Boga sie nie wlaczam,ze wzgledow osobistych
Milego wieczorku Smile
Powrót do góry Go down
MarmoladA

MarmoladA

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:52 am

dobrze będzie...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitimeCzw Maj 10, 2012 9:52 am

Bellinda napisał:
Hej laski,ja w pracy,nie moge za duzo pisac.I do dyskusji na temat Boga sie nie wlaczam,ze wzgledow osobistych
Milego wieczorku Smile
Cześc Bellinda Smile
Ja juz koncze o Bogu to tylko taka wzmianka byla-nom On też jest częscia mijego zycia i stad ta wzmianka Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...   pogaduchy tych co spać nie mogą... - Page 15 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

pogaduchy tych co spać nie mogą...
Powrót do góry 
Strona 15 z 23Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Pogaduchy tych co zostali,a spać nie mogą...

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
kafeteria :: Rozmowy o wszystkim i o niczym :: Hyde park...-
Skocz do: