pogaduchy tych co spać nie mogą...
5 posters
Strona 21 z 23
Strona 21 z 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Re: pogaduchy tych co spać nie mogą...
dondi napisał:nie jest to takie latwe ale moze byc wykonalne a co bys powiedziala np na wspolne zamieszkanie z jakąś osobą na mieszkaniu-rachunki na pół itpMarmoladA napisał:może...
gdyby to było takie łatwe
no mogłabym o ile miałabym swój pokój. potrzebuje tego.
ale napierw trzeba miec prace;)
w ogóle niby miała byc szansa na stancje w nastepnym roku, z koleżanką..
ale oczywiscie - brak kasy...
dojazdy kosztuja mniej - choc czasem i z tym problem
MarmoladA- Liczba postów : 348
dondi napisał:oczywiscie jak skonczysz studia a ile lat Ci zostalo tej nauki jeszcze?
jak dobrze pojdzie ro jeszcze rok.
jak z pracą.. nie wiem
bo chce znaleźć taką w której bede sie dobrze czula.. a nie taką by przetrwac - nie chce popełniać błędów mamy..
w obecnych czasach, to lepiej nie przebierac z robota... Jak bedziesz zbyt wybredna to mozesz nic nie znalesc..
ptasiek- Liczba postów : 86
nie chce Ciebie martwic Marmoladka ale nie ma w dzisiejszych czasach normalnej pracy-lepiej juz sie uodparniaj na ludzi bo naprawde jest cięzko.Trochę przeszlam tych prac.
Najlepiej mi bylo jak mialam kiedys swoj prywatny maly handelek-po dzis zaluje ze to zamknelam......
Najlepiej mi bylo jak mialam kiedys swoj prywatny maly handelek-po dzis zaluje ze to zamknelam......
Go??- Gość
Nie mialam duzo zyskow ale bylam na swoim i to bylo najlepsze.
Go??- Gość
ptasiek napisał:w obecnych czasach, to lepiej nie przebierac z robota... Jak bedziesz zbyt wybredna to mozesz nic nie znalesc..
ale nie chce do końća zycia pracować gdzies gdzie nie chcę...
miesiac dwa. rok.. ale nie cale zycie...
niespełnione marzenia..
Marmoladka,w zyciu tak bywa ze nie mamy to co chcemy-rzadko marzenia sie spelniają-chyba ze kros walczy o nie bardzo to wtedy moze ,moze.......u mnie stagnacja
Go??- Gość
Dondi dobrze ze tak szybko zjalazlas zlodzieja.Ja mam na to swoj sposob.Nas jest w ekipie 8 osob.Kazdy nowy pracownik jest przeze mnie przeswietlany na 1000 sposobow.Mam przy tym nieograniczoje pole do popisu i poparcie szefostwa.Mam wszystkie potrzebne kody dostepu do wszelkich akcji na kompie i do monitoringu.Jak trzeba przybieram rozne postacie i zdarza mi sie klamac komus w zywe oczy tylko po to zeby kogos poznac.Nawet nie jestem w stanie powiedziec ile osob w ciagu tych 4 lat nie zdalo mojego testu lojalnosci,wylatywal z hukiem kazdy zlodziej.Coz nie ma sie co dziwic kiedy sie zarabia 1300 zl a jeszcze przez jakiegos cwaniaka trzeba co miesiac oddawac po 200 zl.
Mario dla ciebie mam jedna rade,wyprowadz sie z domu i to jak najszybciej.
Bylam w tej sytuacji co ty.I za miesiac mina 3 lata od kiedy jestem na swoim
Nie zaluje swojej decyzji choc bywalo dramatycznie...
Mario dla ciebie mam jedna rade,wyprowadz sie z domu i to jak najszybciej.
Bylam w tej sytuacji co ty.I za miesiac mina 3 lata od kiedy jestem na swoim
Nie zaluje swojej decyzji choc bywalo dramatycznie...
Bellinda- Liczba postów : 200
od poniedzialku mam juz nową osobę do pracy
a audyt wyszedl mi dzisiaj dobrze-jak wchodzili to chusteczki odkarzające szpilki mialam juz otwarte zeby widzieli ze mam je stale w ruchu oni są jak psy na tym punkcie i chyba maja racje bo kto by chcial jesc np mieso gdzie byla wbita brudna szpilka z cenowką-
tam gdzie pracuje to sama kosmetyka praca juz sie powoli przyzwyczajam do tego-nie chce zmieniac pracy-mam juz dosyc chodzenia po nowych pracach-i tak wszędzie to samo.....
a audyt wyszedl mi dzisiaj dobrze-jak wchodzili to chusteczki odkarzające szpilki mialam juz otwarte zeby widzieli ze mam je stale w ruchu oni są jak psy na tym punkcie i chyba maja racje bo kto by chcial jesc np mieso gdzie byla wbita brudna szpilka z cenowką-
tam gdzie pracuje to sama kosmetyka praca juz sie powoli przyzwyczajam do tego-nie chce zmieniac pracy-mam juz dosyc chodzenia po nowych pracach-i tak wszędzie to samo.....
Go??- Gość
Wiecie,jak mialam 25 lat to otworzylam sobie taki maly punkcik z warzywami-mialam z tego dwie pesje na tamte czasy.Lubilam to-polecalam warzywa i owoce-zachęcalam ludzi do zdrowego odżywiania się też-sprowadzalam warzywa z najlepszych gospodarstw w mojej okolicy.Mialam na sklepiku 16 rodzai jablek i kazdy gatunek poznawalam juz po zapachu na gieldzie.Mialam jablka z najlepszych beztlenowych chłodni.Moj punkt mialam w bardzo zlym miejscu-malo ruchliwym ale ja mialam ruch w sklepie.Pamietam jak sie balam jak to otwieralam ale jedno wiem napewno-ruch sie robi przez bardzo miłą i kulturalną obsługę-to podstawa Klient jak wychodzil ode mnie ze sklepu to potem wracal i stawal sie stalym klientem.To bylo bardzo mile dla mnie doswiadczenie-wtedy uwierzylam we wlasne siły.Wtedy tez chodzil taki facet do mnie po warzywa-kurcze przystojniak-podrywal mnie-niby przychodzil po kalafior ale najchętniej to mnie by zchrupał,hi-ten facet juz nie żyje-szedl z jakies imprezy -byl pijany i poslizgnąl sie i wpadl do potoku-byl zmarzniety a jak wrocil do domu to jego laska zrobila mu ciepłą kąpiel -jak wyszedl z wanny to dostal zawal-szok termiczny.To wszystko dowiedzialam sie od tej jego laski-ona tez chodzila po kalafior do mnie.Bylam w szoku jak sie dowiedzialam o tym
Go??- Gość
oooooo ptasiek powiedzial mi dobranocptasiek napisał:dobranoc... :*
ach dziękuję,dziekuję-fajnie sie spało i zaspało
Go??- Gość
Snilo mi się ze idę na drugą zmianę do pracy-rano otwieram oczy patrze na zegar-6.20 i mysle sobie -jeszcze sobie pospie bo mam drugą zmianę-a nagle jak wyszpulilam z lozka to tylko zapach po mnie zostal w domu:))))))))))))))biedny kierowca czekal na mnie z towarem
Go??- Gość
Hejo,
prawie całe popoludnie robilam bigos-raz to mi sie nawet drzemnęło-narobilam bigosu na 3 dni
prawie całe popoludnie robilam bigos-raz to mi sie nawet drzemnęło-narobilam bigosu na 3 dni
Go??- Gość
Hej Dondi
Ja robiłam sama bigos 2x i spaliłam 2 garnki.I więcej się nie skusze
Bellinda- Liczba postów : 200
Ja lubie robic bigos tylko nie jak mi się chce spać.Przymierzalam sie do niego juz od dwoch dni.Bellinda napisał:Hej Dondi
Go??- Gość
Mialam w planie pojść dzisiaj do fryzjera ale ta drzemka popoludniowa no i ten bigos pokrzyzowal mi plany.Ide teraz umyć sobie wlosy i do łozka bo potem rano się ciężko wstaje-jeszcze jutro pierwsza zmiana a potem juz drugie zmiany od soboty do soboty-to odeśpię.
Go??- Gość
hej.. jak tam?
O ile nie wymieknę to po niedzieli ide zapisać się do psychiatry.
O ile nie wymieknę to po niedzieli ide zapisać się do psychiatry.
Cześć Marmoladka,
Znowu problem z tatą?Coś Ci powiedział?
Go??- Gość
dondi napisał:Cześć Marmoladka,
oj niewiele bo go unikam
urlop ma i sie wścieka... Pracuje na dworze. Ok, trzeba... ale też w granicach rozsądku.
Jak mnie widzi to burczy.
Nie szukam zwady.
Mam swoje zajęcia i nie mogę ich odkładać.
Ale jutra się boję. Mama do pracy, sis też a on bedzie szalał. Nie przepadam za sobotami.
A do psychiatry to ja już ponad rok się wybieram, ale bałam się...
Nie da sie jednak udawać, że jest ok.. i że sama sobie poradzę.
Czuję się dziś lepiej, bo nie myślałam za wiele. Pracowałam w ogrodzie.
P. milczy dalej...
Witaj Marmoladka,
Ja karzę zapisać sie do psychiatry mojej kierowniczce rejonowej-wiesz co mi dzisiaj powiedziala?
Ze tej zlodziejki nie zwolni,ze ewentualnie ją przezuci na biedronke.Poki co ma z nami pracowac od poniedzialku-po jej urlopie-jak ja to uslyszalam to zaraz pod wieczor jechalam do tesco zrobic z kolezanką z ktora razem teraz pracuje inwenture-od poniedzialku do dzisiaj handlowalysmy bez zlodziejki i wyszlo tylko 18 zl manka-napisalam rejonowej ze moze to nawet komisyjnie sprawdzic a jak zlodziejka bedzie od poniedzialku to napisalam rejonowej ze ide na l4 i wroce jak zlodziejka bedzie juz na biedronce-rejonowa nic mi nie odpisala jeszcze.......
mam takiego dola-bo widzisz-zlodzieje sa tolerowani a uczciwi ludzie musza za zlodziei placic i jeszcze z nimi pracowac taką mamy sprawiedliwosc nie chce mi sie znowu życ-jak mnie takie coś dołuje...........................
Ja karzę zapisać sie do psychiatry mojej kierowniczce rejonowej-wiesz co mi dzisiaj powiedziala?
Ze tej zlodziejki nie zwolni,ze ewentualnie ją przezuci na biedronke.Poki co ma z nami pracowac od poniedzialku-po jej urlopie-jak ja to uslyszalam to zaraz pod wieczor jechalam do tesco zrobic z kolezanką z ktora razem teraz pracuje inwenture-od poniedzialku do dzisiaj handlowalysmy bez zlodziejki i wyszlo tylko 18 zl manka-napisalam rejonowej ze moze to nawet komisyjnie sprawdzic a jak zlodziejka bedzie od poniedzialku to napisalam rejonowej ze ide na l4 i wroce jak zlodziejka bedzie juz na biedronce-rejonowa nic mi nie odpisala jeszcze.......
mam takiego dola-bo widzisz-zlodzieje sa tolerowani a uczciwi ludzie musza za zlodziei placic i jeszcze z nimi pracowac taką mamy sprawiedliwosc nie chce mi sie znowu życ-jak mnie takie coś dołuje...........................
Go??- Gość
ale nie zwolni ją bo?
nie złapała za rekę.. czy ma jakieś chody?
nie złapała za rekę.. czy ma jakieś chody?
Strona 21 z 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Strona 21 z 23
Pozwolenia na tym forum: