| pogaduchy tych co spać nie mogą... | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
MarmoladA
Liczba postów : 348 Join date : 20/04/2012 Age : 35
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Sro Maj 16, 2012 7:24 am | |
| - dondi napisał:
- MarmoladA napisał:
- może...
gdyby to było takie łatwe nie jest to takie latwe ale moze byc wykonalne a co bys powiedziala np na wspolne zamieszkanie z jakąś osobą na mieszkaniu-rachunki na pół itp no mogłabym o ile miałabym swój pokój. potrzebuje tego. ale napierw trzeba miec prace;) w ogóle niby miała byc szansa na stancje w nastepnym roku, z koleżanką.. ale oczywiscie - brak kasy... dojazdy kosztuja mniej - choc czasem i z tym problem | |
|
| |
MarmoladA
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Sro Maj 16, 2012 7:28 am | |
| - dondi napisał:
- oczywiscie jak skonczysz studia a ile lat Ci zostalo tej nauki jeszcze?
jak dobrze pojdzie ro jeszcze rok. jak z pracą.. nie wiem bo chce znaleźć taką w której bede sie dobrze czula.. a nie taką by przetrwac - nie chce popełniać błędów mamy.. | |
|
| |
ptasiek
Liczba postów : 86 Join date : 18/04/2012
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Sro Maj 16, 2012 7:35 am | |
| w obecnych czasach, to lepiej nie przebierac z robota... Jak bedziesz zbyt wybredna to mozesz nic nie znalesc.. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Sro Maj 16, 2012 7:37 am | |
| nie chce Ciebie martwic Marmoladka ale nie ma w dzisiejszych czasach normalnej pracy-lepiej juz sie uodparniaj na ludzi bo naprawde jest cięzko.Trochę przeszlam tych prac. Najlepiej mi bylo jak mialam kiedys swoj prywatny maly handelek-po dzis zaluje ze to zamknelam...... |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Sro Maj 16, 2012 7:38 am | |
| Nie mialam duzo zyskow ale bylam na swoim i to bylo najlepsze. |
|
| |
MarmoladA
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Sro Maj 16, 2012 7:38 am | |
| - ptasiek napisał:
- w obecnych czasach, to lepiej nie przebierac z robota... Jak bedziesz zbyt wybredna to mozesz nic nie znalesc..
ale nie chce do końća zycia pracować gdzies gdzie nie chcę... miesiac dwa. rok.. ale nie cale zycie... niespełnione marzenia.. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Sro Maj 16, 2012 7:43 am | |
| Marmoladka,w zyciu tak bywa ze nie mamy to co chcemy-rzadko marzenia sie spelniają-chyba ze kros walczy o nie bardzo to wtedy moze ,moze.......u mnie stagnacja |
|
| |
Bellinda
Liczba postów : 200 Join date : 19/04/2012 Age : 36
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Sro Maj 16, 2012 8:29 am | |
| Dondi dobrze ze tak szybko zjalazlas zlodzieja.Ja mam na to swoj sposob.Nas jest w ekipie 8 osob.Kazdy nowy pracownik jest przeze mnie przeswietlany na 1000 sposobow.Mam przy tym nieograniczoje pole do popisu i poparcie szefostwa.Mam wszystkie potrzebne kody dostepu do wszelkich akcji na kompie i do monitoringu.Jak trzeba przybieram rozne postacie i zdarza mi sie klamac komus w zywe oczy tylko po to zeby kogos poznac.Nawet nie jestem w stanie powiedziec ile osob w ciagu tych 4 lat nie zdalo mojego testu lojalnosci,wylatywal z hukiem kazdy zlodziej.Coz nie ma sie co dziwic kiedy sie zarabia 1300 zl a jeszcze przez jakiegos cwaniaka trzeba co miesiac oddawac po 200 zl. Mario dla ciebie mam jedna rade,wyprowadz sie z domu i to jak najszybciej. Bylam w tej sytuacji co ty.I za miesiac mina 3 lata od kiedy jestem na swoim Nie zaluje swojej decyzji choc bywalo dramatycznie... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Sro Maj 16, 2012 8:46 am | |
| od poniedzialku mam juz nową osobę do pracy a audyt wyszedl mi dzisiaj dobrze-jak wchodzili to chusteczki odkarzające szpilki mialam juz otwarte zeby widzieli ze mam je stale w ruchu oni są jak psy na tym punkcie i chyba maja racje bo kto by chcial jesc np mieso gdzie byla wbita brudna szpilka z cenowką- tam gdzie pracuje to sama kosmetyka praca juz sie powoli przyzwyczajam do tego-nie chce zmieniac pracy-mam juz dosyc chodzenia po nowych pracach-i tak wszędzie to samo..... |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Sro Maj 16, 2012 9:21 am | |
| Wiecie,jak mialam 25 lat to otworzylam sobie taki maly punkcik z warzywami-mialam z tego dwie pesje na tamte czasy.Lubilam to-polecalam warzywa i owoce-zachęcalam ludzi do zdrowego odżywiania się też-sprowadzalam warzywa z najlepszych gospodarstw w mojej okolicy.Mialam na sklepiku 16 rodzai jablek i kazdy gatunek poznawalam juz po zapachu na gieldzie.Mialam jablka z najlepszych beztlenowych chłodni.Moj punkt mialam w bardzo zlym miejscu-malo ruchliwym ale ja mialam ruch w sklepie.Pamietam jak sie balam jak to otwieralam ale jedno wiem napewno-ruch sie robi przez bardzo miłą i kulturalną obsługę-to podstawa Klient jak wychodzil ode mnie ze sklepu to potem wracal i stawal sie stalym klientem.To bylo bardzo mile dla mnie doswiadczenie-wtedy uwierzylam we wlasne siły.Wtedy tez chodzil taki facet do mnie po warzywa-kurcze przystojniak-podrywal mnie-niby przychodzil po kalafior ale najchętniej to mnie by zchrupał,hi-ten facet juz nie żyje-szedl z jakies imprezy -byl pijany i poslizgnąl sie i wpadl do potoku-byl zmarzniety a jak wrocil do domu to jego laska zrobila mu ciepłą kąpiel -jak wyszedl z wanny to dostal zawal-szok termiczny.To wszystko dowiedzialam sie od tej jego laski-ona tez chodzila po kalafior do mnie.Bylam w szoku jak sie dowiedzialam o tym |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Sro Maj 16, 2012 10:16 am | |
| Dobranoc |
|
| |
ptasiek
Liczba postów : 86 Join date : 18/04/2012
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Sro Maj 16, 2012 11:00 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Czw Maj 17, 2012 2:01 am | |
| - ptasiek napisał:
- dobranoc... :*
oooooo ptasiek powiedzial mi dobranoc ach dziękuję,dziekuję-fajnie sie spało i zaspało |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Czw Maj 17, 2012 4:26 am | |
| Snilo mi się ze idę na drugą zmianę do pracy-rano otwieram oczy patrze na zegar-6.20 i mysle sobie -jeszcze sobie pospie bo mam drugą zmianę-a nagle jak wyszpulilam z lozka to tylko zapach po mnie zostal w domu:))))))))))))))biedny kierowca czekal na mnie z towarem |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Czw Maj 17, 2012 4:28 am | |
| moj zapach to gabriela sabatini-ta fioletowa |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Czw Maj 17, 2012 7:19 am | |
| Hejo, prawie całe popoludnie robilam bigos-raz to mi sie nawet drzemnęło-narobilam bigosu na 3 dni |
|
| |
Bellinda
Liczba postów : 200 Join date : 19/04/2012 Age : 36
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Czw Maj 17, 2012 7:54 am | |
| Hej Dondi Ja robiłam sama bigos 2x i spaliłam 2 garnki.I więcej się nie skusze | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Czw Maj 17, 2012 8:20 am | |
| Mialam w planie pojść dzisiaj do fryzjera ale ta drzemka popoludniowa no i ten bigos pokrzyzowal mi plany.Ide teraz umyć sobie wlosy i do łozka bo potem rano się ciężko wstaje-jeszcze jutro pierwsza zmiana a potem juz drugie zmiany od soboty do soboty-to odeśpię. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Czw Maj 17, 2012 8:48 am | |
| no to ide spac. papa do jutra |
|
| |
MarmoladA
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Czw Maj 17, 2012 11:29 pm | |
| hej.. jak tam?
O ile nie wymieknę to po niedzieli ide zapisać się do psychiatry.
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Pią Maj 18, 2012 2:00 am | |
| Cześć Marmoladka, Znowu problem z tatą?Coś Ci powiedział? |
|
| |
MarmoladA
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Pią Maj 18, 2012 7:12 am | |
| - dondi napisał:
- Cześć Marmoladka,
Znowu problem z tatą?Coś Ci powiedział? oj niewiele bo go unikam urlop ma i sie wścieka... Pracuje na dworze. Ok, trzeba... ale też w granicach rozsądku. Jak mnie widzi to burczy. Nie szukam zwady. Mam swoje zajęcia i nie mogę ich odkładać. Ale jutra się boję. Mama do pracy, sis też a on bedzie szalał. Nie przepadam za sobotami. A do psychiatry to ja już ponad rok się wybieram, ale bałam się... Nie da sie jednak udawać, że jest ok.. i że sama sobie poradzę. *** Czuję się dziś lepiej, bo nie myślałam za wiele. Pracowałam w ogrodzie. *** P. milczy dalej... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Pią Maj 18, 2012 9:59 am | |
| Witaj Marmoladka, Ja karzę zapisać sie do psychiatry mojej kierowniczce rejonowej-wiesz co mi dzisiaj powiedziala? Ze tej zlodziejki nie zwolni,ze ewentualnie ją przezuci na biedronke.Poki co ma z nami pracowac od poniedzialku-po jej urlopie-jak ja to uslyszalam to zaraz pod wieczor jechalam do tesco zrobic z kolezanką z ktora razem teraz pracuje inwenture-od poniedzialku do dzisiaj handlowalysmy bez zlodziejki i wyszlo tylko 18 zl manka-napisalam rejonowej ze moze to nawet komisyjnie sprawdzic a jak zlodziejka bedzie od poniedzialku to napisalam rejonowej ze ide na l4 i wroce jak zlodziejka bedzie juz na biedronce-rejonowa nic mi nie odpisala jeszcze....... mam takiego dola-bo widzisz-zlodzieje sa tolerowani a uczciwi ludzie musza za zlodziei placic i jeszcze z nimi pracowac taką mamy sprawiedliwosc nie chce mi sie znowu życ-jak mnie takie coś dołuje........................... |
|
| |
MarmoladA
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... Pią Maj 18, 2012 10:37 am | |
| ale nie zwolni ją bo?
nie złapała za rekę.. czy ma jakieś chody? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: pogaduchy tych co spać nie mogą... | |
| |